Blog a recepty

Banány – proč je jíst a na co využít slupky?

Stát fronty už se na ně dneska nemusí, ale stále se těší velké oblibě. Cena za kg je překvapivě v ak...

Hovězí polévka dvakrát jinak

Hovězí vývar se těší velké oblibě napříč kraji i roční dobou, na zimu je však obzvlášť potřebný prot...

Jaké koření by vám nemělo chybět v kuchyni?

O tom, že je sůl nad zlato je napsáno už mnoho, nejen díky pohádkám, ale i z vlastní zkušenosti – be...

Jak se vyhnout plýtvání potravinami?

Je tu leden, který bývá plný předsevzetí. Těch může být opravdu mnoho, a ne vždy bývá snadné vytrvat...

Recepty s tuňákem: Wrap a špagety

Je tu leden a mnoho lidí se snaží jíst zdravě, ať už za účelem detoxu po Vánocích nebo kvůli tomu, ž...

Kam s vánoční dekorací?

Se svátkem Tří králů končí Vánoce, mnoho lidí právě v tomto období sklízí veškerou vánoční výzdobu. ...

Gratinované brambory

Důvodů pro odlehčená jídla po novém roce je hned několik. Nejeden z nás se chce v novém roce dostat ...

Novoroční čočkový salát

Konec roku se nám blíží, po vánočních svátcích jsme všichni přejedení. Je na čase zkusit místo řízků...

Štědrý den - zvyky a tradice

Vánoce jsou tady, všude voní vánoční cukroví, hrají koledy a svítí světýlka. Vánoce mají být svátky ...

Vánoční cukroví

Vánoce už klepou na dveře, a máme tu poslední adventní neděli – tu zlatou. Příští sobotu už je tu Št...

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz