Vážený zákazníci, z důvodu extrémního vytížení všech našich zaměstnanců může být doba doručení delší než 1 týden. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

4,9 2140 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2043x
4
69x
3
13x
2
6x
1
9x
Nevyplňujte toto pole:
SH Avatar autora | 14.1.2019
ZK Avatar autora | 14.1.2019
PM Avatar autora | 14.1.2019
VB Avatar autora | 13.1.2019
VĚTŠINOU SPOKOJENOST, POUZE POSLEDNĚ BYLO ČERVENÉ ZEL V IGEL.PYTLÍKU PROTRŽRNO A ZABARVILO OBALY OSTATNÍHO ZBOŽÍ A PROMÁČELO I KRABICI. NĚKDY SE CHYBIČKA VLOUDÍ
Avatar autora | 13.1.2019
JC Avatar autora | 13.1.2019
IS Avatar autora | 12.1.2019
Skvělá kvalita zboží.
JN Avatar autora | 12.1.2019
Jsem z nakupem velice spokojen a vsem doporucuji!!
AV Avatar autora | 11.1.2019
Mám jen tu nejlepší zkušenost. V minulé zásilce mi přišlo jiné zboží, v té poslední mi bylo dodáno v pořádku. Jsem nadšená.
JS Avatar autora | 11.1.2019
Jsem vcelku spokojený nicméně pár menších poznatků bych měl (snad to obchodu pomůže). - Při dodání pracích gelů sem měl u jednoho rozbité víko ikdyž bylo zalepené izolepou i tak gel protekl.. hold v tomto případě se asi radši vyvarovat české pošty.. a volit jiné dopravce jako DPD či zásilkovnu.. - Dále k těm pracím gelům konkrétně Persil Professional 5l a Persil Black 3l (sice se na stránkách uvádí, že jde o neměcký e-shop ale konkrétně tyto dva byli Belgické) to když člověk vidí na zadní straně vše v jiném jazyce tak se lekne co mu to přišlo.. Tím nepopírám, že i tak je kvalita výrobků lepší jak u nás, ale nebylo by na škodu uvést pod výrobek větu např:. Belgický dovoz pro německý trh apod.. To stejné platí u Nescafe Classic (Brazilský dovoz pro německý trh).. - Poslední věcí je sortiment: je škoda, že obchod nenabízí: • německé šampony a kondicionéry značky Nivea, a snad vše od Gliss kur je neustále vyprodané.. • Persil universal 4,7l (přímo německý) jsou jen menší balení případně Belgický proffesional.. • ústní vody Listerine • instatní omáčky např:. Maggi Schnitzel/Rahm/Jäger/Pfeffer atd.. Sauce 2 pack.. • dochucovadla Maggi Klare/Gemusë Brühe • čokoládové polevy na dorty a cukroví (ty jsou o dost kvalitnější jak u nás) K závěru u některých věcí je dovoz zbytečný např: čokolády Milka (ty jsou kvalitativně stejné) a neměckých čokokrémů Nuttela které koupí člověk v každém Lidlu.. Jinak jednoznačně palec nahoru :)
ID Avatar autora | 11.1.2019
RS Avatar autora | 11.1.2019
Maximální spokojenost. Rychlé dodání.
VH Avatar autora | 11.1.2019
Spokojenost
LM Avatar autora | 11.1.2019
K Avatar autora | 10.1.2019
J Avatar autora | 10.1.2019
IH Avatar autora | 10.1.2019
KH Avatar autora | 10.1.2019
Veliká spokojenost vždy vše v pořadku dorazí.
JV Avatar autora | 10.1.2019
JV Avatar autora | 10.1.2019
Vše proběhlo bez problému a k mé spokojenosti.

Stránka 1 z 108 , položek celkem: 2158

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.