Hodnocení obchodu

4,9 2752 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2639x
4
79x
3
17x
2
6x
1
11x
Nevyplňujte toto pole:
MJ Avatar autora | 17.5.2019
Eshop hodnotím víceméně kladně. Ale jedna věc mě pěkně naštvala. Nezlobte se, ale při objednání čtyř balení trvanlivých čokoládových croissantů, kdy byla objednávka doručena na přelomu dubna a května, jste mi poslali všechna čtyři balení se spotřebou do 6.5.2019! To jako jsem si měla všechny hned rovnou nacpat do pusy nebo co? Jinak, až na věčně vyprodané položky, kdy tady vlastně soutěžíme, na koho se dostane, je eshop ok...
LP Avatar autora 18.5.2019
Dobrý den, paní Jandová, u Vámi zakoupených croissantů se doba trvanlivosti pohybuje obvykle okolo 1-3 týdnů. Jedná se totiž o pečivo. Vzhledem k neustálým stížnostem na produkty s krátkou dobou trvanlivosti uvažujeme, že v budoucnu tyto položky vyřadíme z naší nabídky. Děkujeme.
Avatar autora | 17.5.2019
LE Avatar autora | 16.5.2019
MF Avatar autora | 16.5.2019
Avatar autora | 14.5.2019
Avatar autora | 13.5.2019
Fajn zboží, ale často je vyprodáno. Po otevření stránky je více vyprodáno než skladem :-)
ED Avatar autora | 13.5.2019
Doporučuji,spolehlivý,příznivé ceny
Avatar autora | 13.5.2019
JJ Avatar autora | 13.5.2019
Doporučuji
JF Avatar autora | 12.5.2019
Bohužel přišel prášek rozsypaný mezi ostatní věci, obchod nereaguje ani na e-mail ani na telefon. Zklamání hned při první objednávce :-(
JF Avatar autora | 11.5.2019
Nakupuji pravidelně, mohu jen doporučit.
JK Avatar autora | 10.5.2019
velmi,velmi opakovaně spokojen já i rodina
MZ Avatar autora | 9.5.2019
NV Avatar autora | 9.5.2019
PZ Avatar autora | 9.5.2019
SK Avatar autora | 9.5.2019
Toto byl můj první nákup a jsem velmi spokojená s výrobky. Přikláním se k doporučení lépe balit. Neboť mi dorazila plechovka cara otevřená a zpola vysypaná. I přesto, že na krabici bylo napsané neklopit. Je mi jasné, že to není jen vinou balení, ale také chyba přepravce. Každopádně budu objednávat zas :-)
JH Avatar autora | 9.5.2019
maximalne spokojna dakujem
LZ Avatar autora | 8.5.2019
HK Avatar autora | 7.5.2019
LH Avatar autora | 6.5.2019
Nakupovala jsem zde poprvé a jsem velice spokojená. Rychlé dodání kvalitní výrobky. Doporučuji všem.

Stránka 1 z 139 , položek celkem: 2770

Rádi vám upravujeme nabídku na míru, ale abychom to zvládli, používáme k tomu soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.