Hodnocení obchodu

4,8 501 hodnocení
Přidat hodnocení
5
441x
4
39x
3
7x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
| 10.1.2018 12:12
Nakupovala jsem zde uz 3x a spokojenost nejvetsi...i kdyz se mi stalo,ze jsem poslala spatnou objednavku a az druhy den k nim volala,byli velice vstricni a ochotni a mou "hloupost" bez reci a vytacek napravili a dostala jsem opravdu to co jsem potrebovala. Rychle dodani a dukladne zabalene-da se rict az nedobytne :-) Takze za me DOPORUCUJI vsem
| 10.1.2018 11:09
| 8.1.2018 10:47
+ rychlost doručení
+ informace o objednáném zboží

| 7.1.2018 12:58
+ rychlost dodání
+ zboží perfektně zabaleno
- o žádné nevím

| 7.1.2018 10:53
dobrá cena, rychlé dodání, osobní odběr
| 6.1.2018 20:17
+ rychle dodani a kvalita zbozi

| 6.1.2018 09:34
Velká spokojenost, rychlé a solidní jednání...doporučuji všem
| 4.1.2018 09:50
Zatím jsem všechno nemohla zjistit takže jen výrobky které již známe jsme spokojeni ,že je opět k dostáni. Jen bagety na dopékání byla velmi krátká zár.lhůta a nebyly udano,že jde o slevu.(3dny trvanlivost)
| 3.1.2018 09:00
+ byl to muj prvni nakup,slušná nabidka zboží,rychlá expedice odeslani

| 1.1.2018 14:08
+ Rychlost

| 31.12.2017 12:55
+ Výběr zboží, které v žádném z našich obchodů nelze sehnat.
+ Dobré ceny.

Sháněl jsem jedny konkrétní čoko bonbony, které jsme kdysi koupili v Německu na letišti. Jedině v tomto obchodě byly ke koupi.
| 31.12.2017 10:58
Rychlý a spolehlivý obchod
| 29.12.2017 17:59
vše v pořádku,rychlé dodání doporučuji
| 28.12.2017 14:26
+ Rychlé dodání

Spokojenost,rychlé doručení.
| 28.12.2017 14:26
S nákupem jsem maximálně spokojená, výborná komunikace, zboží přišlo v naprostém pořádku, řádně zabalené.
| 27.12.2017 12:45
+ kvalita zoží

| 27.12.2017 12:09
+ Vše vynikající

| 26.12.2017 11:09
+ Vše fungovalo na 100%

| 26.12.2017 01:27
+ Dá se koupit vše bez úmorného běhání a shánění z domova.

| 25.12.2017 15:34
+ Kvalitni komunikace,okamzite vyrizeni objednavky tesne pred Vanoci,prubezne informace o pohybu balicku.
- Zatim nezjistena.

| 23.12.2017 22:20
+ Super zboží za skvělé ceny
+ Prací prášky které na rozdíl zde prodáváných skvěle perou
+ Rychlé dodání
+ Nevyžadují jako jiné eshopy s tímto sortimentem platbu předem
+ Musím jen chválit
- Nevýhody žádné

Vřele tento obchod doporučuji. Zboží dostanete tak zabaleno, že nehrozí rozbití Prostě si nemůžu na nic stěžovat a jen chválit,moc děkuji.
| 22.12.2017 10:05
+ rychle doruceni

zde nakupuji velice rada je tu velky vyber zbozi a ceny jsou dobre.urcite bych doporucila
| 21.12.2017 16:47
+ Velký výběr, příznivé ceny, dlouhotrvající stálost cen
- Nejsou

| 21.12.2017 15:09
S obchodem jsem velmi spokojena pro pestrou a přehlednou nabídku.
| 21.12.2017 10:21
Rychlé dodání zboží.
| 20.12.2017 16:16
+ Rychlé dodání

Zajímavé ceny. Chtělo by to rozšířit sortiment
| 20.12.2017 11:33
+ Chtěli jsme něco německého : )a zde to bylo,aniž jsme museli cestovat.
- O ničem navím

V poho.
| 19.12.2017 13:06
+ kvalitní německé výrobky
+ většinou levnější než u nás
+ rychlé dodání

Doporučuji a budu využívat i nadále.
| 18.12.2017 15:04
+ Rychlé, zboží v pořádku a z pohodlí domova

| 18.12.2017 06:21
Rychlé vyřízení objednávky, možnost platby převodem ihned z banky.
| 17.12.2017 19:47
Byl jsem spokojen, bohužel řada nabízeného zoží nebyla k dispozici.
| 17.12.2017 13:18
+ ok

| 16.12.2017 13:05
+ Velmi pěkné ceny, kvalitní zboží.
- Nic.

| 16.12.2017 12:26
Vstřícnost, spolehlivost, rychlost, komunikace skvělá.. Prostě tak jak to má být..!!!
| 15.12.2017 18:38
+ skvělý výběr
+ dobrá cena
+ rychlost dodání

V tomto obchodě jsem nakupovala poprvé, ale určitě ne naposledy. Našla jsem zde kvalitní zboží dovezené z Německa.Všem vřele doporučuji!!!
| 14.12.2017 21:31
+ kvalitní zboží, levnější než v českých obchodech, rychlé dodání

| 14.12.2017 16:53
+ rychlé dodání
+ kvalitní zboží

| 13.12.2017 09:13
+ rychlost vyrizeni,maximalni spokojenost, parada!!!

| 11.12.2017 19:02
velmi dobrá komunikace
| 11.12.2017 18:31
+ výběr
+ ceny

výborná a rychlá komunikace s obchodem
| 10.12.2017 14:13
+ Kvalitní zboží za rozumnou cenu

| 9.12.2017 12:30
+ Super ceny, kvalitní zboží

| 7.12.2017 19:29
+ nakupovala jsem zde poprvé a vše proběhlo v pořadku

| 7.12.2017 16:05
+ Vše skvělé,rychlé dodání

| 7.12.2017 13:23
+ super

| 5.12.2017 16:09
Rychlý, spolehlivý a kvalitní obchod.
| 4.12.2017 16:39
+ rychlé vyřízení objednávky
+ perfektní komunikace
+ přehlednost obchodu
+ pečlivě probalené zboží

Nakupobal jsem zde poprvé a určitě ne naposledy. Všem doporučuji !!!!
| 4.12.2017 16:24
+ nákup z domova

| 3.12.2017 21:44
+ přehlednost, výběr, férové jednání

| 3.12.2017 18:35
Rychlé,vše skladem,jenom bych uvítala lepší balení tekutých výrobků
| 2.12.2017 12:24
+ dobré ceny
+ rychlost dodání
+ dobrá komunikace

Celkově jsem velmi spokojená, eshop určitě DOPORUČUJI.
| 2.12.2017 10:48
Cením ,že dostanu zboží až do domu.Nakupovala jsem poprvé v zásadě jsem spokojena,drogerie velmi dobrá i kvalitně zabaleno,potraviny zatím menší nabídka ale snad se časem zvýší výběr npř. sýry. Myslím,že je tohle dobrá cesta a určitě ten shop spousta zákazníků ocení-pokud nebydlí blízko hranic.
| 1.12.2017 22:30
O.K.
| 28.11.2017 14:13
+ Jsem velice spokojen a moc děkuji přeji hezký den!

| 28.11.2017 10:21
+ Sortiment, přehlednost
- Nevím o žádné

Zboží, které jinde neseženu, mohl by být větší výběr v potravinách Byl to již několikátý nákup
| 28.11.2017 08:50
+ rychlost
+ kvalita německá
+ přehlednost
+ dobrý sortiment
+ opravdu skladem
- bohužel neposílají automaticky EET doklady :(

| 27.11.2017 17:14
+ je to super,nemusím běhat po krámu.
- zatím o žádné nevím,

jsem spokojenej:-) jen bych uvítal více pánské drogerie.
| 27.11.2017 08:25
+ zboží dodáno přesně podle objednávky
- malý výběr v potravinách

| 26.11.2017 08:59
nákup v klidu domova za slušné ceny u pracích gelů dle mého názoru kvalita není lepší než u gelů kupovaných v našich obchodech u gelů je třeba okolo víčka oblepit třebas izolepou-gel aby neprotékal což bylou weiser riese
| 25.11.2017 00:14
Nakupovala jsem poprvé, a určitě ne naposled.Kudy chodím, tudy doporučuji známým, kolegům, rodině.Spokojenost s drogerií i potravinami.Jen bych volila jinou přepravní službu, s čp nemá všeobecně nikdo dobrou zkušenost
| 24.11.2017 20:56
Široký sortiment kvalitního zboží za velmi slušnéí ceny.
| 24.11.2017 14:06
+ rychle vyřízená objednávka

| 24.11.2017 13:52
+ Dostupnost německého kvalitního zboží

| 24.11.2017 12:02
spolehlivost
| 24.11.2017 11:05
+ Rychle vyřízení objednávky. Velká spokojenost

| 23.11.2017 22:26
1*
| 23.11.2017 11:04
Přehledná nabídka.
| 22.11.2017 17:45
+ dobře zabalené,rychle vyexpedované

| 22.11.2017 14:29
Obchod reaguje velmi pohotově,zakázka byla okamžitě vyřízená.Jen při balení bych volná místa v krabici něčím vyplnila kvůli nešetrným přepravcům.Balení prášků měla otlučené rohy a trochu sypala.
| 22.11.2017 09:05
Nakupuji pravidelne
| 21.11.2017 20:44
+ Rychlé dodánín zboží

| 21.11.2017 19:18
+ bylo vše rychlé , možno plait kartou, bez problémů

| 21.11.2017 11:02
+ Přehledné objednávání,rychlé dodání,kvalitně zabaleno

| 19.11.2017 19:54
+ Široký sortiment, rychlost dodání

| 19.11.2017 16:49
včasné vyhotovení, dobře zabalené (až moc - téměř nedobytné), vše OK
| 18.11.2017 13:59
+ velmi rychlé dodání, pečlivě zabaleno

| 18.11.2017 12:43
+ super

super ceny zbozi
| 18.11.2017 12:30
Spolehlivý Rychly
| 17.11.2017 10:03
+ Vstřícné jednání

| 17.11.2017 09:53
+ rychlé dodání, kvalitní zboží

| 16.11.2017 17:01
+ Kvalitní zboží,rychlé dodání.Doporučuji všem.

| 16.11.2017 15:26
+ Rychlost, ochota

| 16.11.2017 09:44
Spokojenost... dobře zabalené, potraviny oddělené od drogerie ve dvou balících. Rychlé dodání.
| 15.11.2017 12:12
+ Kvalitní zboží,velký výběr

| 15.11.2017 10:57
+ velký výběr
+ dobré ceny
+ rychlost dodání
+ balení
- některé položky nejsou skladem

Jediná chyba byla, že místo objednaných čtyř balení vlašských ořechů jsem dostal jen tři. Ale fakturovány jsou jen tři, tak se nic hrozného nestalo. Jinak perfektní obchod - mohu doporučit.
| 15.11.2017 10:28
+ super ceny

| 14.11.2017 12:27
+ pohodlné
+ kvalitní
+ levné

| 13.11.2017 11:09
+ rychlost,hezky baleno

kvalitní zboží,rychlá dodávka
| 13.11.2017 10:07
+ plná spokojenost
+ Rychlé vyřízení objednávky, obratem.
+ Zboží bylo dobře vypraveno na cestu.

Plná spokojenost. Dobrý sortiment, přehledné stránky. Rychlé vyřízení objednávky. Dobře vypraveno ,,na cestu,,.
| 12.11.2017 16:45
Jsem spokojena.Můj 3 kup a jistě se vrátím. Nevýhoda ,ne nic nevím.
| 12.11.2017 14:23
dobré
| 12.11.2017 13:44
+ rychlé vyřízení objednávky
+ velmi dobrá komunikace, je možno se na majitele obrátit s každým problémem, vyslechne, poradí, vysvětlí

| 12.11.2017 11:37
- Potraviny nebyly zabaleny zvlášť od drogistického zboží

| 11.11.2017 15:27
Všechno OK
| 10.11.2017 23:23
+ Jsou vtřícní a ochotni

| 10.11.2017 13:24
S obchodem jsem naprosto spokojená. Rychlé dodání zboží a perfektně zabalené. Určitě zde budu nakupovat.
| 9.11.2017 16:28
SUPER CENY
| 8.11.2017 18:48
+ super ceny

| 8.11.2017 18:31
+ perfektni kvalita zbozi

| 7.11.2017 23:31
+ kvalitní zboží, rychlé vyřízení objednávky

| 7.11.2017 19:13
Absolutní spokojenost, doporučuji. Jen bych změnila dopravce zboží.
| 6.11.2017 15:45
Vždy jsem maximálně spokojená,možná bych brala větší výběr v potravinách a něco málo i v drogérii,ale jinak super
| 6.11.2017 09:06
Velmi dobrý
| 5.11.2017 12:19
+ Maximalni spokojenost. Nakupovala jsem několik položek a jednu věc mi nepribalili nicméně vše se vyřešilo a za nedodane zboží penize vratily zpět. Určitě to nebyl můj poslední nákup

| 3.11.2017 10:14
bez námitek - spokojenost
| 2.11.2017 11:17
+ Kvalita za rozumnou cenu

| 2.11.2017 10:59
jsem nadmíru spokojen , bohatý výběr ,ceny zboží odpovídající oproti ostatním obchodům
| 1.11.2017 18:42
dobrá komunikace, rychlá dodávka, zboží v pořádku
| 1.11.2017 18:04
Uvítal bych větší sortiment zboží.
| 1.11.2017 17:17
+ pokud zboží není, kontaktují a nabídnou podobný produkt

Výborná komunikace a ochota
| 31.10.2017 08:58
Zboží je kvalitní,jsem spokojená. Doprava velmi rychlá. S obchodem jsem osobně nekomunikovala,objednávku jsem si vytvořila sama.
| 30.10.2017 09:41
+ Výborný sortiment zboží a rychlost dodání
- Žádná.

Celková spokojenost.
| 28.10.2017 10:50
Zboží je vždy výborně zabalené.Jen pošta by měla s balíkem zacházet šetrněji.Při minulé objednávce byl prasklý gel na praní.
| 27.10.2017 22:02
+ Jsem spokojena!!!

| 27.10.2017 14:39
\jsem spokojené,nemám žádné výtky.
| 26.10.2017 11:11
+ Z domu, od stolu si vyberu zboží podle svých potřeb a nabízeného sortimentu
+ Nemusít běhat po jednotlivých prodejnách a požadované zboží shánět

Všem doporučuji navštívit stránky německého e-shopu, prohlédnout si je a určitě neodolá, aby si něco nevybral a nekoupil.
| 25.10.2017 17:16
Rychlé dodání, přijatelné ceny, u mého nákupu došlo k chybě kdy jsem namísto pánských antiperspirantů obdržel dámské, takže to je občas i s překvapením.
| 24.10.2017 08:37
celková spokojenost, doporučuji
| 22.10.2017 16:51
+ nemusím za zbožím cestovat

| 22.10.2017 15:16
+ jsem spokojena,druhý den zboží doručeno.

| 20.10.2017 09:45
- nevýhoda, že nezasielate na Slovensko

| 20.10.2017 08:37
+ Nabízí zboží, které v ČR není k dostání

| 19.10.2017 11:59
Široký sortiment,přijatelné ceny,rychlé doručení.Jsem ráda,že jsem na internetu shop "objevila",jistě budu nakupovat dále.
| 18.10.2017 12:21
dobrý přehled sortyment by mohl být širší
| 16.10.2017 11:02
Perfektní komunikace, kvalitní zboží za rozumné ceny.
| 16.10.2017 09:50
rychlé jednání zboží dodaNÉ OBRATEM
| 16.10.2017 08:49
+ spokojenost

| 15.10.2017 12:56
cena,kvalita
| 14.10.2017 10:46
+ Zboží chráněno proti poškození velmi kvalitním balením
+ Kvalitní produkty z DE za slušné ceny

| 12.10.2017 11:49
sortiment
| 12.10.2017 10:48
+ dobré ceny, spolehlivost a dobrá i rychlost dodání

spokojen
| 9.10.2017 18:08
+ cena + rychlost dodávky - nevím
| 9.10.2017 12:10
Vše ok, pouze místo 1000g oříškového mysli za 63Kč, mi došlo 200g oříškových tyčinek za 36, ale s účtováním kilového balení. Mohlo jít o omyl.
| 6.10.2017 10:38
- Uvádějí zboží skladem, i když ho skladem nemají a teprve po objednání jednou zboží nakupovat..

| 6.10.2017 08:51
+ V tomto e-shopu se dá koupit zboží, které jinde nenajdete.
+ Uvítala bych širší sortiment všech druhů zboží.

Vše proběhlo hladce nákupu až po dodání zboží, takže maximální spokojenost.
| 4.10.2017 11:42
+ Kvalitní zboží!
+ Dostupné ceny!
+ Rychlé dodání!

| 4.10.2017 08:50
levný a výborný
| 3.10.2017 22:55
+ Sedím doma a objednávám.To se mi líbí.

| 3.10.2017 16:41
+ Přehlednost ,super nabídka zboží
- O žádné nevím

| 3.10.2017 14:03
+ Přehled zboží,rychlost vyřízení objednávky.
- Nevím o ničem.

| 3.10.2017 12:18
ok
| 2.10.2017 09:37
+ Zboží bylo perfektně zabaleno!!!!

| 2.10.2017 09:08
+ veškerá spokojenost

| 30.9.2017 13:20
Obchod suprový,jen bych uvítala vetší sortiment....
| 28.9.2017 18:48
vše OK
| 24.9.2017 16:40
Nemohu si zajet nakoupit do Německa, ale díky tomuto obchodu si mohu zase dopřát věci které jsem si kdysi kupovala. Jsem moc ráda ,že tento obchod existuje a určitě zde budu nakupovat často.
| 23.9.2017 21:18
+ Domluva,objednávka předem telefonicky....na den,na hodinu,na minutu..vše připraveno v naprosté spokojenosti

| 21.9.2017 23:05
+ rychlost a spolehlivost

| 21.9.2017 12:04
+ všechno zboží které jsem potřebovala jsem zde našla a zboží dorazilo v pořádku a rychle,děkuji

| 17.9.2017 15:49
první nákup,takže výhody zatím nevím....ale spokojenost byla
| 16.9.2017 15:20
rychlé dodání,výborné potraviny
| 14.9.2017 15:05
+ Možnost výběru, rychlost dodání s možností domluvy hodiny dodání.

| 14.9.2017 13:04
Výběr dopravce- Česká pošta
| 14.9.2017 11:50
+ rychlost vyřízení objednávky
+ zboží, které se v ČR nedá koupit
+ dobré ceny

Můj první nákup, který nebude poslední :) Mohu jen doporučit!
| 10.9.2017 17:21
+ dobre zbozi vrele doporucuji

| 8.9.2017 10:47
+ Super ceny, kvalitní zboží, výborná komunikace a rychlé dodání zboží

| 4.9.2017 08:37
Široká nabídka, rychlé doručení, možnost platby převodem z účtu.
| 3.9.2017 15:38
Rychle dodani zbozi, oproti jinym eshopum.
| 3.9.2017 10:27
+ Dobre ceny, kvalitní prášky a avivaze
- Často vyprodané oblíbené zboží

| 2.9.2017 13:31
+ Blesková dodací lhůta
+ Dobře zabaleno
+ Zásilkovna

S obchodem jsem spokojena.Doporučuji i ostatním nakupujícím.Budu se sem určitě vracet.
| 1.9.2017 19:04
Objednávala jsem poprvé a jsem spokojená
| 30.8.2017 10:23
+ Velký výběr zboží, kvalita a příjemné ceny.

Doporučuji dalším zájemcům, budu se k tomuto e-shopu ráda vracet.
| 29.8.2017 14:47
+ kvalitní produkty za přijatelné ceny (levnější než na jiných e-shopech s německými produkty)
+ rychlá doba dodání
+ vše dobře zabaleno
+ pohodlný výběr z domova (ušetří to nejen tu cestu do Německa)
- úzký výběr zboží (chtělo by to rozšířit sortiment, v Německu je toho k mání mnohem víc)

| 29.8.2017 12:33
Nízké ceny
| 27.8.2017 09:36
+ Kvalitný tovar.
- Neposielajú na Slovensko, škoda.

| 26.8.2017 16:38
- Dlouhá dodací lhůta

| 24.8.2017 21:32
+ Gut

| 23.8.2017 13:10
Spokojenost.
| 23.8.2017 08:08
Velice dobrá komunikace sice mi nedorazil ještě prášek na praní ale bylo mi vše vysvětleno tím vše hodnotím kladně . Obchod má velmi dobré ceny jen by mohl mít větší sortiment . Zboží kvalitní tak jak nabízejí . Jsem velice spokojená velmi chválím a budu všem doporučovat. Děkuji kolektivu.
| 22.8.2017 18:24
+ Spousta zboží ve výborné kvalitě

Přehledné stránky s velkou nabídkou zboží dobré kvality a za solidní ceny.
| 22.8.2017 16:19
+ v klidu domova si vyberu zboží, obchod ihned reaguje a i pošta rychle zboží dopraví, takže úplná spokojenost

výhoda -ušetřený čas, žádné zácpy na silnici ........
| 22.8.2017 12:16
+ Velká kvalita která se snašími výrobky nedá srovnat a přehlednost stránek s velkým výběrem.
+ Výhoda tohoto obchodu je že si aspoň zde mohu koupit kvalitu

Jsem moc ráda že tento obchod je a pevně doufám že to bude i nadále,protože tuto kvalitu výrobku zde rozhodně v obchodech nenajdu
| 21.8.2017 11:15
K procesu obchodu jako takového nemám námitky, byla jsem naprosto spokojená a mohu jen doporučit.
| 21.8.2017 08:36
- Jen jsem obdržela aviváž Lenor vůně vanilky a orchideje místo Softlanu vůně vanilky a orchideje. + Ostatní zboží vše ok.
| 20.8.2017 13:20
- trochu pozdější odeslání z obchodu ,jinak žádná nevýhoda

doporučuji ,,kvalitní zboží za super cenu ,, jen trochu delší dodací lhuta ,...
| 19.8.2017 17:39
je to fantasticky obchod sem strasne rad dekuji vam.
| 19.8.2017 11:32
Bylo by fajn,kdyby v sortimentu byly i sýry, másla apod.Ale chápu,že u tohoto typu zboží je problém s teplotou apod.Rychle se kazí.Nicméně bylo by to milé.
| 19.8.2017 02:56
+ Levné ceny

| 18.8.2017 09:25
s obchodem jsem velice spokojena je tam velky vyber zbozi.velka spokojenost.
| 16.8.2017 22:06
Všechny výrobky jsem ještě nevyzkoušela, nemohu hodnotit kvalitu zboží, ale dobré ceny a výběr zboží zaručují, že jsem zde nenakupovala naposledy.
| 16.8.2017 15:18
+ dobrý výběr drogerie
- mohl by být větší sortiment potravin

Vše Ok a doporučuji
| 15.8.2017 14:18
Zatím jsem koupil poprvé a jsem velice spokojen. Jak s termínem dodání, tak s kvalitou zboží.
| 14.8.2017 11:39
+ kvalitnější zboží než naše..
+ dobré ceny
+ výběr z domova
+ platba kartou
- uvítala bych větší nabídku zboží - mléčné výrobky,sýry atd..

V obchodě jsem nakoupila na doporučení a byla jsem spokojená.Za mě doporučuji!!
| 13.8.2017 09:13
+ Rychle dodání, super komunikace
- Nic

Pohodlně vše vyberete doma na internetu, když je nákup připraven zavolají Vám a domluvite si kdy si nákup vyzvednete. Ráda všem doporučuji.
| 12.8.2017 19:17
+ Naprostá spokojenost všem doporučuji.

| 12.8.2017 13:44
+ nákup z domova a dovoz až domů, příznivé ceny
- často vyprodané žádané zboží, hlavně drogerie

jsem velmi spokojena a mohu jen doporučit
| 12.8.2017 10:12
kvalitní zboží, rychlé dodání
| 9.8.2017 10:29
Vse OK
| 8.8.2017 10:32
Jsem spokojen,nevadilo by mi širší nabídka zboží(ořechy,vegetariánské produkty,případně i výprodej textilu).Jinak doporučuji. Jiří Dobřanský.
| 7.8.2017 18:43
Doporučuji vyzkoušet
| 7.8.2017 14:57
Překvapil mě u německé čokolády český popisek
| 7.8.2017 12:07
zboží super
| 6.8.2017 22:54
+ vše super,netřeba se rozepisovat

| 6.8.2017 20:55
super obchod
| 4.8.2017 09:59
Super zboží, které jinde nekoupím, dobré ceny, rychlost vyřízení objednávky
| 4.8.2017 09:03
+ zboží bylo hezky zabaleno, také na krabici bylo upozornění pro přepravce, nepřevracet a pod.
+ obchod se mnou hned komunikoval když jedna položka nebyla skladem
+ výborné ceny - oproti drogerii a obchodům v CR nedá se konkurovat
- o žádné nevím

Určitě doporučuji. Uvitala bych větší sortiment - více mene u všeho, ale to možná bude časem.
| 2.8.2017 09:38
Spokojenost
| 1.8.2017 09:31
Chtěla jsem vyzkoušet zboží z Německa, objednat si ho přes internet s dopravou až domů je pohodlné. Bohužel prací gel - i když byl perfektně zabalený - byl dost opatlaný, protože víčkem tekl. Jinak vše OK.
| 31.7.2017 00:29
+ naprostá spokojenost

| 29.7.2017 12:43
+ rychlé nakupování

| 28.7.2017 10:29
objednané zboží přišlo vpořádku, kvalita s našimi výrobky se nedá srovnávat
| 27.7.2017 14:31
obchod prodává kvalitní zboží
| 24.7.2017 17:00
+ je to vyhoda

| 24.7.2017 16:14
+ Dobrý sortiment

Zboží bylo perfektně zabalené, aby nemohlo dojít k narušení obalu . Aktuálně nebyl k dispozici 1 druh zboží v požadovaném množství, telefonicky mi byla nabídnuta jiná varianta téhož. Byla jsem spokojená. K.H.
| 23.7.2017 21:58
+ levné a kvalitní
- trvalo to dlouho
- žádné upozornění na zdržení mailem
- nefungovala platební brána

každopádně se vyplatí
| 23.7.2017 10:36
Rychlé dodání zboží, přehlednost,
| 22.7.2017 17:31
+ dobré

| 22.7.2017 11:38
+ velký výběr kvalitního zboží

jsem moc spokojená s nabídkou i cenami zboží
| 21.7.2017 21:41
+ Kvalitní zboží z Německa
- Kokosový Softlan tu chybí:-)

Vždy maximální spokojenost
| 21.7.2017 18:00
+ Super rychlé doručení bez problémů

| 21.7.2017 17:59
+ perfektní komunikace
+ perfektně zabalené zboží
+ doručení přes Uloženku(Českou poštu nemusím)
- bohužel malý sortiment

| 20.7.2017 16:53
+ kvalita
+ cena
- malé množství produktu

| 19.7.2017 13:19
Byla jsem překvapena, jakým způsobem byl každý druh objednaného zboží pečlivě zafixován uvnitř balíku. Vyzkoušela jsem čistič na skvrny na koberce - perfektně odstraňuje . Ostatní druhy jsem sice zatím nevyzkoušela, ale určitě jsem v tomto obchodě neobjednávala naposledy - jsem nadšena sortimentem, způsobem komunikace a rychlým zasláním objednaného zboží . Zasílám velkou * .
| 14.7.2017 12:55
Došlo vše co sem objednal a hlavně v pořádku .Uvítal bych ještě více potravin v nabídce :)jinak vše ok
| 14.7.2017 10:58
Nakupovala jsem poprvé, jsem moc spokojena. Vše proběhlo skvěle.Doporučuji .
| 12.7.2017 13:53
+ Velký výběr, po dlouhou dobu stejné ceny
- Nevím zatím o nich

| 12.7.2017 13:27
+ Jinde německé zboží v ČR nedostanu
+ Příjemná pracovnice na prodejně.
+ Vše proběhlo rychle a bez problémů.

| 11.7.2017 09:54
+ Výborná komunikace
+ Dobře ceny
+ Výborně zabaleno
+ Rychlé dodani

| 8.7.2017 09:38
+ Dobry vyber

| 3.7.2017 16:27
+ Super ceny

| 1.7.2017 22:55
+ nakupování za výhodné ceny a výhodná dopravné
- není všechno uváděné zboží skladem

Pokud by bylo všechno avízované zboží skladem, bylo by to ještě lepší :-)
| 1.7.2017 10:35
Spokojenost.
| 30.6.2017 23:00
+ Nakoupil jsem produkt jinde nedostupný. Radosti plný barák. :)
- Nevýhodu nehledám. Proč? :)

| 29.6.2017 18:59
+ Kvalita, kterou nám náš milovaný stát tají.
+ Perfektní kvalita, cena, poštovné, i komunikace.
+ Slušná firma.

| 29.6.2017 09:19
První nákup-zboží teprve vyzkouším,jinak vše v pořádku-zboží,ceny lepší než v jiném obchodě,komunikace,doprava-balík na poštu-mohu si vyzvednout,kdy se mi to hodí a ne čekat,až přijedou.
| 26.6.2017 13:10
+ cenovky
+ kvalitní sortiment (německý)
+ ochota personálu
+ nákup z pohodlí domova, v klidu, nemusím nikam jezdit

tento eshop mě baví, nakupují zde již i lidé z mého okolí na doporučení. Jediné co by možná stálo za zvážení, je nějaký bonusový (slevový) program pro věrné zákazníky...
| 26.6.2017 10:00
+ Výhoda obchodu? TAk snad to, že je to e-shop. Objednám, doručí.
- Nedostatkem je způsob balení zásilky.

Objednané a zaplacené dorazilo řádně a včas, i když to nebylo zrovna do 24 hodin. Ale to jsem ani neočekávala. Co mi vadilo, bylo balení zboží. Nepříliš pevná krabice a v ní vše, co jsem si objednala, ovšem protože toho bylo víc, měl balík nadměrnou váhu. Docela jsem měla starost, aby při nesení do auta a domů dno krabice vydrželo. Tak by mne zajímalo, jak firma zabalí zásilku, která je v ceně, z níž se už nepočítá balné a poštovné. TAKŽE NAVRHUJI ZLEPŠIT BALICÍ PROCES!!!
| 23.6.2017 20:27
+ dobré ceny
+ kvalitní zboží
+ rychlé vyřízení objednávky
+ velký sortiment zboží

určitě doporučuji
| 23.6.2017 18:33
+ Jsou nesmírně slušní a vstřícní, a to na dnešní dobu není úplně běžný jev. Pokud není zboží hned na skladě, volají, nabízí alternativní řešení. Já měla zboží pro maminku, čili náhradní produkt nepadal v úvahu, ale paní slíbila, že naskladnění bude za několik málo dnů, což bylo. A v termínu zboží dorazilo. Maminka si nemůže německou kvalitu vynachválit. Já moc děkuji.
- ---

Za sebe určitě doporučuji nákup v tomto obchodě.
| 23.6.2017 17:48
+ Kvalitní zboží z Německa, nízké ceny, perfektní komunikace.

Nakoupila jsem zde poprvé a jsem spokojená, tak zde budu nakupovat pravidelně. Kvalita německých výrobků je mnohem větší než u českých výrobků.
| 23.6.2017 12:06
+ ceny,pestrý výběr zboží možnost vyzvednutí
- nevím

ještě více produktů,ale jinak super
| 21.6.2017 19:07
+ Jedná se o kvalitní zboží.
- Zatím žádné .

Rychlý a snadný nákup.
| 21.6.2017 15:02
+ pěkný a pestrý výběr zboží,rychlé dodání objednávky, doručení přes zásilkovnu

zatím max.spokojenost
| 21.6.2017 14:19
Velmi dobrá komunikace a vstřícnost.
| 21.6.2017 09:24
- Ještě rozšířít o některé zboží.

Doporučuji všem je to výhodné,ceny dobré.
| 19.6.2017 23:02
Celá objednávka byla účtována ale zboží chybělo. Po telefonické domluvě se vše vysvětlilo a chybějící zboží bylo dle slibu dodáno.
| 17.6.2017 18:06
+ Pohodlí z domova, jiné zboží než je u nás.
- Zatím žádné.

Byl mi doporučen známým. Zatím dobré. Již jsem doporučila příslušníkům rodiny. dobrý, rychlý kvalitní.
| 16.6.2017 13:07
- neposílat přes českou poštu, balík do ruky je zbytečný, stejně se musí jít na poštu

| 16.6.2017 12:43
+ německou kvalitu

české prací prášky nejen neperou ale ani nevoní. Německý Persil gel je jeden z nejlepších a nejkvalitnějších pracích prostředků
| 14.6.2017 13:57
+ německá kvalita

u mne spokojenost
| 12.6.2017 15:38
+ Jinde nemají
- nevím o žádné

super
| 12.6.2017 12:31
+ Zaujal mě velký vyber a velice slušné ceny.

| 10.6.2017 18:43
+ kvalitní zboží
+ rychlé dodání
+ dobré ceny

Se vším jsem moc spokojena, doporučuji všem
| 9.6.2017 09:56
+ Dobra cena, primo nemecke zbozi.

| 8.6.2017 15:50
+ Předností je německé, kvalitní zboží
+ Dobrá nabídka, rozumné ceny

Jsme spokojeni jak s nabídkou, tak s cenami Komunikace výborná Dodací lhůty velmi dobré Další nákupy jsme již objednali Doporučuji obchod na 100%
| 6.6.2017 18:15
+ Velký výběr kvalitního zboží, příjemné ceny

Doporučuji. Nákup kvalitních potravin za rozumné ceny.
| 3.6.2017 20:45
- žádné

dobrý obchod
| 2.6.2017 17:03
+ kvalitní zboží s dostupnými cenami

doporučuji
| 1.6.2017 22:40
+ Kvalitni zboží rychlá dodávka výborna komunikace
- nevim o žádných

Perfektní obchod
| 1.6.2017 08:32
+ Výborné zboží

Budu se vracet :-)
| 31.5.2017 16:53
+ rychlost, dobrý výběr zboží, nemusím nikam jezdit
- nevidím žádné slabiny

perfektní, mohu doporučit ostatním
| 31.5.2017 09:53
Problémy nastaly při přepravě kterou zařizovala Česká pošta.Na avízovaný balík jsme čekali od 10,00hodin do14,00hodin.Druhý den jsem kontaktoval Českou poštu s dotazem proč nám zásilka nebyla doručena a k mému zděšení se zásilka tři dny nemohla dohledat.Další den přišel e-mail ,že pošta opět zásilku doručí na adresu bydliště.Když se nic nedělo,staví jsem se v 17,00 na poště Brno 24,kde se balík nacházel.Pracovník pošty aniž by dojel na místo předání,zanechal zásilku na poště,která pro něj byla blíže.Tento způsob jednání u jiných dopravců neznám.
| 30.5.2017 10:27
+ nákup z domova,velký výběr zboží
- žádné jsem nenašla

doporučuji
| 29.5.2017 08:12
+ velký výběr drogerie za výhodné ceny
- nemá

| 28.5.2017 14:54
+ Německou kvalitu
- zvětšit výběr ohledně potravin, akciové zboží

Kvalita, rychlost,spokojenost
| 26.5.2017 18:56
+ Kvalitní potraviny a drogerie
- Málo mléčných výrobků postrádám tuk kilový , tvaroh

Doporučuji
| 26.5.2017 10:28
Jsem moc spokojená...
| 25.5.2017 22:09
+ Kvalitní zboží. Dobré ceny.
- Nic.

Nákup z domova Rychlá dodávka zboží Určitě doporučuji
| 25.5.2017 16:36
+ dobré ceny, uspokojivý výběr, nákup zboží z německa

Doporučuji
| 24.5.2017 21:17
+ Rozmanitost zboží, slušné ceny, rychlé vyřízení objednávky.
- Netuším.

Velice slušné jednání majitele obchodu. V poslední zásilce mi chyběl jeden produkt, který jsem objednala a zaplatila. Po telefonické reklamaci mi obratem chybějící zboží bylo dodáno. Takže super. Rozhodně budu v tomto obchodě dále nakupovat.
| 24.5.2017 18:37
+ Přehledné stránky, kvalitní zboží za příznivou cenu, alternativa pro ty, kdo nemají možnost/čas nakupovat v Německu,Rakousku.
+ Výborná komunikace, rychlé dodání, dobře zabaleno, možnost vyzvednutí v zásilkovně.
- nevím o žádných

Maximální spokojenost, ráda se opět vrátím Doporučuji.
| 21.5.2017 19:27
Jsem velmi spokojena.
| 21.5.2017 00:52
+ V obchodě jsem nakupovala poprvé a dá se říct že na zkoušku.
+ Výhoda je pohodlný výběr z domova.
- I když věci v krabici byly poskládány tak, aby krabice byla vyplněna, mohly by se věci přikrýt ještě seshora kartonem, aby se při manipulaci nepohybovaly. I když na krabici byla nálepka NEKLOPIT, a opravdu nikdo neklopil...zboží přišlo v pořádku!

S tímto obchodem jsem spokojena, i když dodání bylo o něco delší než jinde. Ale měla jsem objednáno hodně věcí, tak to chápu. Všechno došlo v pořádku, proto bych tento obchod doporučila ostatním.
| 18.5.2017 20:55
+ Je to fajn zabere to pár minut
- Sto procent

Je to rychlí objednám určitě znovu vše v pořádku děkuji vřele doporučuji.
| 18.5.2017 13:16
Obchod je perfektni, jen jim to kazi Ceska Posta...Jelikoz mi CP 3 dny psala, ze mi dnes bude dorucovat balik a ten fyzicky dorucila az 3 den!! :-( Ale vim, ze za to eshop nemuze...
| 17.5.2017 09:58
+ Kvalitní zboží z Německa
- Žádné. Mohli by mít širší sortiment :)

Rychlá objednávka, rychle doručení. Super kvalita.
| 16.5.2017 18:08
+ Dobrá kvalita
- Více druhů zbozí

Jako dobrý
| 13.5.2017 11:30
- některé zboží bylo značně zaprášené

| 12.5.2017 11:44
+ je to pohodlní a rychlí nakup
- žadné

je to výborní obchod
| 12.5.2017 08:59
+ skvělé ceny dobrá kvalita výrobku
- obchod skvěly pan majitel ochotny řešit každý problém ale až na špatného přepravce rozbitou věc svedete na obchot ale svoji chybu nepřizná

obchot bomba a malý problem co nastal pan majitel řešil rychle i když byla vyna u přepravce.mohu jen doporučit
| 11.5.2017 06:09
+ cena
+ sortiment

Doporučuji, nemám výhrady.
| 10.5.2017 14:48
- žádný

doporučuji
| 9.5.2017 15:10
+ bezkonkurenční ceny

| 9.5.2017 14:59
+ Kvalitní zboží.

Přehledné stránky, zboží ve velmi dobré kvalitě, např. kečupy, prášky na praní nebo pamlsky pro psy.
| 8.5.2017 16:05
+ Dobrá nabídka

Obchod nabízí kvalitní zboží
| 7.5.2017 09:10
MOC mě to mrzí,ale objednala jsem si 2x marmelády a jedna byla rozbitá,podle všeho se s balíkem moc bouchlo a marmeláda ve skleničce se na dnu rozbila,takže byla celá vytekla v balíku.Což je škoda!!!
| 7.5.2017 04:22
+ dobrá cena výrobků pro alergiky, rychlé dodání
- -

spokojenost
| 5.5.2017 12:02
+ výhoda -věřím že kvalita německá v Německu než kupované to samé Česku
- slabina - zaměňování objednaného zboží za podobné (špagety za vrtulky a nebo počet balíčků špaget přijde méně než je objednaných.Lidský faktor nic hrozného vždycky se domluvíte , že opomenuté zboží se pošle v další objednávce.Věřím ,že se to již nestane.

Doporučuji, německé výrobky koupené v Německu, jelikož se německé výrobky vyrobeny pro východní prodejny velmi kvalitativně mění k horšímu a u potravin to platí dvojnásob.
| 3.5.2017 18:18
+ Velký výběr zboží za bezkonkurenční ceny
- Žádné nemá

Výborný eshop v kterém doporučuji nakoupit. Kvalitní zboží Super ceny,rychlé dodání Není nutno platit předem Všem vřele doporučuji
| 3.5.2017 15:45
+ zajímavé ceny, a regionální méně známé značky
- zatím vše ok

Doporučuji, zajímavá nabídka za dobré ceny
| 26.4.2017 12:26
+ Obchod mi nabízí zboží, které je u ás nedostupné a za příznivou cenu. Děkuji.

Obchod mi nabízí zboží, které je u ás nedostupné a za příznivou cenu. Děkuji.
| 25.4.2017 12:02
+ Hledala jsem malé gramáže.
- O žádných nevím.

Zaujala mě nabídka. Doporučila jsem známým.
| 21.4.2017 11:26
+ - Zboží určené pro západní trhy za dobré ceny
+ - Velice dobrá komunikace

Dokud si budeme v EU všichni "rovni" tímto způsobem nebo se naši milovaní politici nezačnou zajímat o to co se k nám dováží, tak toto je alternativa pro ty, kdo nemají možnost/čas nakupovat v Německu/Rakousku. Doporučuji
| 18.4.2017 11:23
+ Dobré ceny,kvalitní zboží
- Cena dopravy

Dobrý nákup
| 16.4.2017 16:29
+ V klidu si prohlédnu sortiment
- žádné

Doporučím svým známým nakupovat v tomto obchodě
| 15.4.2017 12:47
+ Zajímavá nabídka

Široký sortiment zboží, které na našem trhu není běžně k dostání a velmi krátká dodací lhůta.
| 15.4.2017 02:07
+ Německé zboží
+ Slušně ceny
+ Vyber

Vyber zboží Kvalita Cena
| 13.4.2017 16:18
Perfektní. Obchod doporučuji!
| 13.4.2017 13:52
+ nabízí zboží, které jsem jinde neshnala
+ možnost platby kartou

| 12.4.2017 19:39
+ Rychlost a spolehlivost. Dalsim plusem je cesky preklad na kazdem zbozi. Ackoliv zvladam cizi jazyky, je to prijemnejsi a rychlejsi.
- Nic.

Mobu jen doporucit.
| 11.4.2017 21:46
+ Kvalitní zboží. Dobré ceny.
+ Di Německa mám daleko.
- Žádné nejsou.

Kvalitní zboží za dobré ceny. Přehledné stránky.
| 11.4.2017 16:25
+ vyběr z domova,kvalitni zboži

rada doporučuji,zboži perfektně zabaleno a kratka doručovaci doba,určitě bude využívat i nadále.Spokojenost na 1.
| 8.4.2017 17:47
+ dobré ceny, příjemné jednání, rychlé dodání

Byla jsem velmi spokojená, budu objednávat i nadále. Doporučuji.
| 8.4.2017 14:24
+ kvalitu

vyborny
| 8.4.2017 13:44
+ Výběr z nabídky kvalitního zboží.
+ Možnost výběru zboží z domova
+ Vyhovující délka dodací lhůty
+ Možnost výběru zboží, které naše obchody nenabízejí anebo nabízí, ale ve špatné kvalitě
+ Úspora času i peněz, pokud bych musela pro zboží zajet do Německa
- Se žádnými.

Nákup z domova Rychlá dodávka zboží Určitě doporučuji Široký sortiment, kvalitní zboží, rychlá dodávka
| 7.4.2017 17:04
+ zboží je kvalitní - Německo
- prosím, o více zboží - potraviny , drogerie...

skvělý obchod i jednání , jen doprava od české pošty nezklame - ač je na krabici nápis křehké - prací gel byl totálně zmačkaný a prasklý - i když jsem kontaktovala poštu - nikdo se mi bohužel neozval..... a poštovné si přece platíme....
| 7.4.2017 15:15
Kvalitní zbozi oproti českému.
| 5.4.2017 13:25
+ široká nabídka, přijatelná cena

| 3.4.2017 18:35
+ - kvalita výrobků
+ - rychlost dodání
+ - již mám zkušenosti s výrobky

- přehlednost stránek - rychlost dodání - doporučuji
| 2.4.2017 17:27
- Mohlo by zde být více druhů zboží a třeba nejen z Edeky, ale kupříkladu i z Netta, atd.

| 1.4.2017 14:45
Nakupuju tu pravidelně a jsem maximálně spokojená a majitelé jsou úžasně vstříctní a ochotní...za mě,vřele doporučuju :-)
| 31.3.2017 20:15
+ zboží,co jsem jinde nesehnala
- o žádných nevím

dobré zboží i ceny
| 30.3.2017 17:38
+ konečně někdo prodává kvalitní výrobky,které si určitě zasloužíme :) a nééé odpadky,a to za parádní ceny

DOPORUČUJI všem a já děkuji za nákup Už se těším až pojedu do Domažlic,abych se podíval do vaší prodejny.
| 30.3.2017 16:02
dobrý
| 30.3.2017 14:13
+ rychlost, velká nabídka, kvalita zboží
- nevím o žádných

doporučuji, naprostá spokojenost, zboží precizně zabalené i čokolády do bublinek, aby se náhodou nepolámaly...
| 30.3.2017 13:32
+ Velký výběr zboží, přehlednost stránek, snadné a rychlé objednání zboží.
- Snad jen objednání čistě jen přes ČP - jistě každý ví, jak se občas chovají k zásilkám..Možná by se hodilo používat více obalového materiálu.Ale žádný vážný problém nebyl.

Rozdhodně bych doporučil tento obchod - kvalitní služby, velký výběr zboží, snadné objednání. Rychlost vyřížení.
| 30.3.2017 12:55
+ kvalitnější zboží
+ v klidu možnost výběru zboží
- mohlo by být více zboží v nabídce

doporučuji využít perfektní služby korektní jednání rychlost vyřízení
| 29.3.2017 22:00
ze strany obchodu vše na jedničku jen Česká pošta si dala s doručováním trochu na čas
| 29.3.2017 14:58
+ kvalitní zboží,
+ rychlé dodání,
+ dobrá komunikace
- nevím o žádných

Jsem velmi spokojena s e-shopem, kvalitní zboží, rychlé dodání, bezvadná komunikace. Ráda doporučuji ostatním zákazníkům nakupovat zde.
| 28.3.2017 10:04
vše proběhlo v pořádku, rychlé jednání i dodání, doporučuji
| 27.3.2017 16:09
+ Kvalita a dobrá cena, výborná telefonická komunikácia

Určite budem nakupovať aj naďalej v tomto e-sope.Rozhodujúca bola nielen cena tovaru a jeho popis, ale aj poštovné a komunikácia. Ďakujem
| 27.3.2017 09:59
- Pokud možno balit potraviny zvlášť od drogerie a pracích prášků

Dobrý
| 27.3.2017 06:00
bleskurychlý obchůdek,velká spokojenost
| 25.3.2017 14:43
+ Dobré ceny za kvalitní zboží.
- Úzký sortiment.

Doporučuji
| 25.3.2017 01:46
Kdyby nakup nebyl vyhodny tak bych v nem nenakupovala.
| 24.3.2017 10:13
+ rychlost, poměrně velký výběr zboží, spolehlivost
- zatím o žádných nevím

pravdu stojí za to vyzkoušet tento obchod. Mě nadchl, jsem spokojená a zůstanu jejich zákaznicí.
| 24.3.2017 09:28
Spokojenost
| 22.3.2017 13:48
+ Kvalitu!

Výborný obchod a super komunikace :) člověk když se nemůže jen tak dostat do Německa je tohle velká výhoda, obvzlášť když chci kvalitu :) já dávám palec nahoru a určitě jsem neobědnávala
| 21.3.2017 13:37
+ slušné ceny, rychlé dodání zboží
- nevím

jsem spokojená
| 20.3.2017 15:36
+ přijatelné ceny
+ velký výběr zboží
- žádné mínusy

přijatelné ceny velký výběr zboží
| 20.3.2017 09:43
+ kvalita a dobrá cena
- nevím

výběr a levně
| 19.3.2017 08:03
+ Velký výběr. Dá se sehnat zboží, které nejde sehnat v jiných obchodech.
- Žádné

| 18.3.2017 17:31
+ Kvalitni zbozi
- Vyprodane nektere zbozi a uz neni v nabidce

Kvalitni zbozi za velice dobre ceny
| 15.3.2017 12:27
+ zboží které není v českých obchodech
+ zajímavé zboží i ceny

německé zboží je kvalitnější než české zatím kladné ano rozumné ceny,doprava bez problémů
| 14.3.2017 18:31
- Uvítala bych více potravin jinak jsem velmi spokojená.Jen hořčice byla rozbitá. Jinak palec nahoru a doporučuji hlavně prací prostředky

Super
| 14.3.2017 14:39
- nic

Jsem spokojená, zboží jsem objednala a vše dorazilo. Obchod nabízí zboží z německa a jsem ráda, že to odpovídá kvalitě, kterou každý očekává. Dala jsem kladné názory ostatních zákazníků a zboží jsem zaplatila předem a chybu jsem neudělala. Spokojenost.
| 13.3.2017 12:43
+ sardinky, které nejsou nikde jinde k dostání - ještě by mohly být na výběr třeba s chili
+ a prací chemii v německé kvalitě

| 12.3.2017 16:19
+ Dobré ceny.
+ Kvalita.
- nevím

spokojenost
| 11.3.2017 16:24
+ Pohodlí z domova

Dobrý
| 10.3.2017 15:59
+ Kvalitní zboží za dobře ceny
- Nevím o zadnych

Pokud chcete levnou a kvalitní drogeriji určité jsy zde vyberete
| 6.3.2017 21:36
+ dobré ceny,solidní přístup,rychlé dodání zboží
- nic

vše ok-naprostá spokojenost
| 6.3.2017 14:30
+ Německá kvalita za nízké ceny.
- netuším

Zas si někdy objednám :)
| 5.3.2017 16:07
Celkem spokojená ,obchod doporučím.
| 5.3.2017 16:02
+ Cenově výhodně a to i při započítání ceny za Úložnu.
- Zatím jsem neobjevil

Celková spokojenost.
| 3.3.2017 16:06
+ cenově dostupné zboží
- nevím

doporučuji
| 1.3.2017 23:07
+ zajímavé zboží za dobré ceny
+ stránky jsou celkově velmi přehledně uspořádány

| 1.3.2017 14:00
+ Výhodný nákup za hezké ceny

Našla jsem zde zboží, které jsem jinde neviděla a pokud ano, za vyšší ceny. Tento obchod všem doporučuji.
| 28.2.2017 20:18
+ Kvalitní německé zboží za výborné ceny

Doporučuji
| 27.2.2017 17:39
+ kvalitní zboží cenově dostupné
- nic

přijatelné ceny, kvalitní zboží, vše popsané česky
| 27.2.2017 13:30
- Žádné

| 27.2.2017 12:57
+ - velmi příznivé ceny
+ - široký výběr německého zboží
+ - nízká cena za dopravu

Kvalitní německé zboží za dostupné ceny. Doporučuji!
| 26.2.2017 12:11
+ německá kvalita
- nic

doporučuji
| 26.2.2017 09:36
chyběla 2 mýdla
| 25.2.2017 14:34
+ Kvalitní německé zboží za příznivé ceny

Při balení tekutých pracích prášků bych si dala větší pozor na kvalitu zabalení. Bohužel při doručování se uvolnily dva uzávěry a vyteklo nám do krabice 0,5litru pracího prášku.
| 25.2.2017 11:07
+ cena, kvalita, rychlost
- zatím o žádných nevím

doporučuji
| 24.2.2017 22:21
+ super komunikace
- žádné

perfektní obchod a zase objednám
| 22.2.2017 13:49
+ Německá kvalita skoro za české ceny.
- Obchod ve mně (nás) zžejmě získá stálé zákazníky, vyčkám, z jednoho nákupu nelze soudit.

Jedinečná příležitost pro každého, kdo si za kvalitu rád něco připlatí, nakoupit si nesrovnatelně kvalitnější potraviny a další zboží.
| 21.2.2017 15:23
+ Kvalita,rychlost dodani

Doporučuji
| 20.2.2017 08:04
+ Velký rozsah nabízeného zboží a příjemné ceny.
- Žádné jsem nenašel.

Doporučuji.
| 20.2.2017 07:03
+ Kvalitní originální zboží z Německa, dobré ceny i cena dopravy.
- -

Doporučuji nakoupit, velký výběr, kvalitní zboží.
| 19.2.2017 11:15
+ sortiment v ČR nedostupný
- ...bohužel neumí dodávat chlazené zboží

-dobrá nabídka sortimentu
| 18.2.2017 18:27
+ Výběr zboží za příznivé ceny.
+ A fakt to chutná nějak líp.
- Česká pošta - s "kvalitními službami" tohoto subjektu mají snad zkušenost všichni.

Nákup zde doporučuji.
| 13.2.2017 09:49
+ V případě neshody rychle vyřídí reklamaci

Doporučuji
| 13.2.2017 04:59
+ Velky vyber zbozi, kvalita, cena
- Doruceni ceskou postou

Vse v poradku, az na doruceni posty.Zbozi bylo bez dodani ulozeno na poste a,az po nekolika telefonatech doruceno. Nasledne privezli balik poskozen a cistici prostredek byl v nem do pulky vytekly. Nemam silu se s postou dohadovat...Je to porad dokola. Nicmene, zbozi je kvalitni a jsem spokojena. Muj nakup urcite nebyl posledni.
| 11.2.2017 18:25
+ Přehlednost webových stránek

Dobrý e-shop,kvalitní zboží z Německa.
| 9.2.2017 23:38
+ Velmi spokojena,jenom by bylo fajn nabízet i jiného přepravce, ne jenom Českou poštu.
- nevím

spokojenost
| 8.2.2017 22:50
+ Jiná kvalita v ČR dostupných výrobků
- Nedostupnost nejzajímavějších položek

| 8.2.2017 12:34
+ Výroba v SRN

Dovoz zboží určeného pro německý trh - kvalita
| 6.2.2017 17:52
+ Dobré ceny, kvalitní převážně německé zboží, skvělá komunikace, rychlá expedice zboží
- nenašla jsem

Doporučuji, určitě to nebyl můj poslední nákup v tomto e-shopu
| 6.2.2017 16:47
+ Nakupuji z domova.
+ Mám výborné zkušenosti s pracími prášky z Německa i s ostatním zbožím,co jsem nakoupila.
- Žádné neznám.

Maximální spokojenost.
| 6.2.2017 14:29
+ kvalitní zboží za dobré ceny

Sehnala jsem zde věci, které jsou pro mě jinde nedostupné. Zboží bylo důkladně a pečlivě zabaleno. S kvalitou výrobků jsem velmi spokojená.
| 6.2.2017 13:36
- pri potvrdení objednávky nebola napísaná približná doba doručenia, čo bolo dosť nepríjemné, lebo som nevedela po troch dňoch neozvania sa, kedy to vlastne príde na dané odberové miesto

| 5.2.2017 17:18
+ Možnost nakoupit kvalitní německé výrobky z pohodlí domova. Brzy objednám znova.

| 3.2.2017 20:26
+ Zboží dobré kvality.
+ Příznivá cena.
+ Poměrně rychlé dodání.

Zboží bylo dobré kvality za příznivou cenu s přiměřenou dodací lhůtou.
| 1.2.2017 13:33
+ Možnost objednání z pohodlí domova.Kvalitni zboží.
- Žádné mě nenapadají.

Perfektní komunikace, kvalitní zboží, vstříc most ze strany obchodu.
| 1.2.2017 09:06
+ Německé produkty z skvělé ceny
+ Nákup z pohodlí domova

Rozhodně doporučuji !!
| 31.1.2017 07:32
+ objednavam z pohodli domova
- zadne jsem zatim nenasla

jsem velice spokojena.mohu jen doporucit.
| 27.1.2017 10:40
+ Široky sortiment nemeckeho zboži
- Neni skladem velke baleni prašku Weiser riese.

Skveli obchod,kdyby meli uplne vše skladem bezchybny.
| 25.1.2017 06:51
+ Zboží z německých řetězců

| 23.1.2017 17:38
+ Kvalitní zboží za přijatelné ceny
- -

Všem vřele doporučuji!!!
| 22.1.2017 18:35
+ Super zboží z Německa

Super a urcirė budu znovu nakupovat.
| 17.1.2017 16:24
+ rychlost, spolehlivost
- žádné

doporučuji
| 16.1.2017 13:30
+ Cena
+ Kvalita
+ Rychlost

Nakupování v obchodě je pohodlé, web přehledný, majitel vždy ochotný, zapomněla jsem něco zadat do objednávky, tak jsem mu napsala e-mail, zda by mohl zásilku ještě doplnit a žádný priblém, veškeré zbozí je kvalitní, cena je přívětivá a hlavní plus je rychlost dodání.
| 15.1.2017 16:40
+ Nižší ceny

| 15.1.2017 10:38
- Českou poštu

| 14.1.2017 15:12
+ Prací prostředky z Německa, opravdu kvalita. To co se prodává v ČR není tak kvalitní, vše je ředěný.

| 14.1.2017 14:14
+ Německou kvalitu
- Větší sortiment

Ok
| 14.1.2017 11:28
+ Obchod nabízí pouze kvalitni zboží z Německa.

Super obchod, doporučuji
| 13.1.2017 18:52
+ Obchod je v místě mého bydliště

| 13.1.2017 10:17
+ výběr z domova a dostupnost zboží z Německa
- nemohu hodnotit

německé zboží za stejné nebo levnější ceny
| 12.1.2017 15:28
Zbozi dorazilo v poradku.Platila jsem na dobirku. Nenastal zadny problem.
| 10.1.2017 14:51
Nákup německého zboží z domova a jsou poměrně dobré ceny. S obchodem jsem spokojená a doporučuji.
| 10.1.2017 11:34
... můj první nákup zde a naprostá spokojenost, DOPORUČUJI všem!!!
| 31.12.2016 13:16
KVALITNÍ ZBOŽÍ
| 31.12.2016 12:46
+ super ceny zbozi
- nema

kvalitni vyrobky bez chemie
| 30.12.2016 09:46
Super obchůdek vše rychle bez problemu přijemná komunikace jen doporučují
| 29.12.2016 08:41
Spokojená :-) . Ráda se zase vrátím.
| 28.12.2016 19:59
+ Výběr i cena
- Nevím

Určitě stojí za to sem nahlédnout
| 26.12.2016 19:22
+ rychlé odeslání objednaného zboží,kvalita potravin i drogerie
- chybí mi v něm více mléčných výrobků

jsem velmi spokojená
| 26.12.2016 16:34
+ Jsou ochotní a ve všem poradí. :)
- nic

Jsou skvělý :)
| 24.12.2016 08:39
Dobre.
| 22.12.2016 21:00
S obchodem jsem spokojena. Dobře zabalené zboží. Možnost vyzvednutí v zásilkovně. Spousta sladkostí je dárkem pod stromeček, tak snad budou chutnat. Kdysi jsem měla z Německa velmi dobrou čokoládu choceur zimní čokoládky (vanilkové rohlíčky). Nebudete ji náhodou přidávat do sortimentu zboží? Jinak též vítám české popisky, hlavně z důvodu alergie na lískové ořechy a med. Člověk se pak nemusí bát sladkost sníst. Objednávala jsem poprvé, zboží došlo v pořádku, obchod doporučuji.
| 19.12.2016 16:57
+ Kvalitní zboží
+ Zajímavé ceny
- Česká pošta

Vřele doporučuji, jsem maxi spokojená.
| 17.12.2016 20:43
+ rychlost
- zadne

spokojenost
| 17.12.2016 18:04
+ Rychlost
+ Ceny
+ Kvalita
+ Velmi dobře zabalené zboží v balíku

Naprostá spokojenost
| 17.12.2016 17:20
+ Kvalitní prací prostředky
- Žádné

Pokud chcete kvalitně vyprat, doporučuji prací prostředky přímo dodané z Německa
| 16.12.2016 08:42
Jsem ráda za tyto stranky, velky výběr zboží a rychlé výřízení objednávky velký dík. Jana
| 14.12.2016 13:43
+ Nakupuji pravidelne a nemenila bych.
- Žádné

Nejlepsi eshop kde nakupuji,vše velmi rychle peclive zabalene.Rozhodne doporucuji vsem kteří chteji velmi kvalitni zboží.
| 14.12.2016 10:51
+ Výborná komunikace se zákazníkem.
+ Kvalitní zboží za dobré ceny.
- Žádné.

Doporučuji tento obchod.
| 14.12.2016 10:45
+ rychlost kvalita

| 10.12.2016 23:46
+ kvalitní zboží
+ rozumné ceny
+ bleskové vyřízení

| 10.12.2016 19:28
+ Kvalita
- Nic

| 9.12.2016 22:56
+ široký sortiment
+ rychlé dodání
- nebyl mi dodán vanilkový cukr, který jsem si zaplatila

Obchod nabízí velmi široký sortiment zboží z Německa. Nečekala jsem, že zboží bude tak rychle doručeno. Určitě opět někdy nakoupím.
| 9.12.2016 05:55
+ přehledný obchod
- nenašla jsem

doporučuji všem
| 7.12.2016 19:01
Kvalitní výrobky,rychlé dodání,velmi dobře zabaleno zboží při přepravě,super komunikace.Tento obchod mohu jen a jen chválit a všem doporučuji.
| 5.12.2016 13:18
Super, super, super. Od teď už nebudu nekupovat nikde jinde. Kvalitni německé zboží za super ceny.
| 4.12.2016 19:08
Nejprve to byla zvědavost,po obdržení zboží jsem s ním spokojena,doporučuji v tomto obchodě nakupovat.Komunikace rychlá, vstřícná,ochota výborná
| 2.12.2016 22:28
- Možnost dodání pouze Českou poštou.

| 29.11.2016 19:35
Nakoupila jsem zde jednou, ale už asi nebudu, žádný zázrak. Nejsem si jistá, jeslti se opravdu jedná o německé výrobky určené pro německou klientelu. Čokolády mi nepřišly nic moc.
| 29.11.2016 16:24
+ rychlost dodání, výběr zboží, dobré ceny, ochota při reklamaci
- Doprava, zboží přišlo poškozené, WC čistič vytekl na vše zboží, kapesníky znehodnotil, cenu za poškozené zboží obratem a ochotně vrátili.

Spokojenost, bylo by vhodně zboží ještě důkladněji zabalit
| 27.11.2016 16:31
+ Produkty které jsou kvalitní

Nakupovala jsem tyto výrobky v obchodě ,ale jelikož byl zrušený tak jsem byla ráda že existuje eschop německého obchodu. Už jsem doporučila i svým známým a nejen těm. Rozhodně doporučuji už z důvodu kvality a ta v našich obchodech není.
| 25.11.2016 21:00
+ Nevím
- Nevím

| 24.11.2016 09:24
+ Výběr zboží
+ Perfektní komunikace

| 21.11.2016 18:27
+ Kvalitní zboží, velký výběr, dobré ceny.

| 21.11.2016 14:06
+ nemusím zboží shánět sama
+ jde o kvalitní německé výrobky

doporučuji zde nakupovat - velmi milý personál, který mě hned kontaktoval při rozporu nabídky se skutečností a okamžitě jsme se domluvili na náhradním řešení - pro mě výhodnějším bez doplatků
| 21.11.2016 09:20
+ Nabízí sortiment který jsem v jiném eshopu neviděla
+ Ceny mnou zakoupenych produktů
+ Rychlé dodání i při platbě převodem

Doporučuji viz výše
| 20.11.2016 09:25
+ Kvalita.

| 20.11.2016 09:02
+ Široký výběr zboží, rychlost odeslání
- O žádných nevím

Nakupovala jsem zde poprvé, ale určitě ne naposled.
| 19.11.2016 14:28
+ Velký výběr zbuží.

K obchodu jsem se dostal přes Heureku. Měl jsem s jedním zbožím problém,který se obratem vyřešil. Doporučuji tento obchod ostatním,je s ním dobrá komunikce.
| 17.11.2016 15:03
+ rychlost
- nemá

perfektní
| 17.11.2016 11:31
+ Kvalita,rychlost a dobrá komunikace
- Zatím jsem na nic neprisla

Bezproblémový nákup,dobre ceny ,kvalitní zboží a spolehlivost
| 15.11.2016 21:44
+ Ceny, množství nabízeného sortimentu, pestrost, ceny, dostupnost, komunikace s eshopem.

Maximální spokojenost, nakupuji zde celkem pravidelně a eshop doporučuji dále u známých vve svém okolí.
| 15.11.2016 20:08
+ Dobré ceny, kvalitně zabalené, doručování na širokou síť Zásilkoven

| 14.11.2016 17:15
+ dobré ceny

zatím spokojenost - první nákup
| 14.11.2016 12:53
Obchod je přehledný s velmi dobrou cenovou nabídkou. Ráda zde nakupuji protože vyberu co potřebuji i něco dobrého.
| 13.11.2016 18:07
+ V klidu domova si objednám a až je vše připraveno tak si pro to přijedu.
- Žádné se mi nevybavují

Ráda všem doporučuji.
| 12.11.2016 23:29
+ přehledné kategorie

rychlé dodání kvalitní a chutné zboží slušný výběr
| 12.11.2016 11:31
+ pestrá nabídka
+ kvalita

doporučuji
| 11.11.2016 21:27
+ objednání v klidu z domova
- žádné

Super, nemusí se nikam jezdit a přitom zkusit kvalitní německé výrobky, aspoň ze zvědavosti vyzkoušet rozdíly.
| 8.11.2016 18:23
Obchod v poradku, zasilkovna zklamala. Pozde dodala, na jinou pobocku, neinformovala.
| 8.11.2016 12:43
+ rychlá dodávka
+ výhodná cena
+ dodací místo u bydliště

doporučuji
| 5.11.2016 19:18
celkem oki
| 31.10.2016 19:46
+ rychlost ,účelnost,
- žádné

bezva ,kupujte je to prostě fajn
| 31.10.2016 12:38
+ Rychlost,široký sortiment zajímavého kvalitního zboží za rozumnou cenu.Dále pak příjemná komunikace.

Příjemný e-shop do kterého se budu ráda vracet.
| 31.10.2016 09:17
+ kvalitu
- žádné

Vřele doporučuji je to kvalita která v našich obchodech chybí
| 29.10.2016 12:32
Kvalita za rozumnou cenu to je suprrrrrrrrrr
| 28.10.2016 19:11
Byla jsem spokojena.
| 24.10.2016 07:44
+ rychlost dodání

levné drogistické zboží, rychlost dodání zboží, dobrá komunikace s obchodem, doporučuji tento obchod
| 22.10.2016 11:58
+ velmi dobra komunikace a ochota
- doprava - Ceska posta

| 20.10.2016 17:45
+ Vyberu si kvalitnizbozi a je doruceno az do domu

muzu ho doporucit vsem zajemcum
| 20.10.2016 15:57
+ KVALITNÍ ZBOŽÍ ZA ROZUMNOU CENU

NEVÁHEJTE A NAKUPUJTE
| 20.10.2016 13:46
+ slusny sortiment
- zatim nemohu hodnotit, kupovala jsem poprve.

mohu doporucit, mozna rozsirit sortiment.
| 20.10.2016 08:04
+ Úspora casu
- Nevim

Ochota, kvalitní výrobky,rychle dodání,dobré ceny Doporucuji
| 18.10.2016 13:46
+ rychlost
- žádné

velmi dobry
| 17.10.2016 20:35
+ Výhodné ceny oproti nabídky v běžné obchodní síti.
- Nevím o žádné

Zajímavé pro ty,kteri chtějí některé nemecke zbozi za dostupné ceny a nechtějí sami vycestovat za nákupy.
| 17.10.2016 14:21
+ cena
+ sortiment
- volba dopravce - Česká pošta (nejsou schopni včas dopředu aviz