G&G Barbecue omáčka 250ml - originál z Německa
Kód: 6588Související produkty
Výborná a velmi pikantní až pálivá omáčka. Vhodná na grilování, k masu a k dalším pokrmům. Obsah: 300ml. Vyrobeno v...
Výborná jemná česneková omáčka. Vhodná na grilování, k masu a k dalším pokrmům. Obsah: 250ml. Vyrobeno v Německu.
Výborná salsa omáčka. Vhodná na grilování, k masu a k dalším pokrmům. Obsah: 250ml. Vyrobeno v Německu.
Výborná šašliková omáčka. Vhodná na grilování, k masu a k dalším pokrmům. Obsah: 300ml. Vyrobeno v Německu.
Detailní popis produktu
Výborná barbecue omáčka. Vhodná na grilování, k masu a k dalším pokrmům.
- bez úmělých aromat konzervačních látek
Obsah: 300ml. Vyrobeno v Německu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky |
---|---|
Hmotnost: | 0.292 kg |
Parametry: | Složení:34% rajčatový protlak, cukr, voda, ocet, modifikovaný škrob, sůl, 2% cibule, koření, dextróza, zahušťovadlo: guarová guma, alginát sodný. Průměrné výživové hodnoty na 100 ml nebo g % RM * na 100 ml nebo g nebo na porci Kalorická hodnota v kcal 129 6 Výhřevnost v kJ 549 6 Tuk v g 0,3 1 Tuk, z toho nasycené mastné kyseliny v g 0 0 Sacharidy v g 28,9 11 Sacharidy, z toho cukr v g 24,8 28 Bílkoviny v g 1 2 Sůl v g 1,6 26 |
Množství v kartonu: | 6 |
EAN: | 4311501716588 |
Kvalitní koktejlová omáčka bez umělých barviv. Vhodná na grilování, k masu a k dalším pokrmům.
Naše vydatná, ovocná ražnicová omáčka kebab je klasikou mezi grilovanými omáčkami na bázi rajčat. Lahodně rafinovaný...
Bazalka pěstovaná v souladu s udržitelnými zemědělskými postupy. Neobsahuje lepek. Použití: Nalijte přímo na...
S čerstvým česnekem a jemně nasekanými bylinkami. Hodí se ke smaženým, grilovaným a měkkýšům. Prakticky v průhledné...
Výborná salsa omáčka. Vhodná na grilování, k masu a k dalším pokrmům. Obsah: 250ml. Vyrobeno v Německu.
Salátový krém GUT&GÜNSTIG je vysoce kvalitní produkt, který byl vyvinut speciálně pro přípravu salátů. Tento salátový...
Kvalitní originální italské Pesto alla genovese. Perfektně se hodí na všechny druhy těstovin. s 33%...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.