G&G Křen, smetanový 185g - originál z Německa
Kód: 56843Související produkty
Kořeněný curry kečup je v Německu velmi oblíben. A to zejména pro svoji neodolatelnou jemně pikantní chuť s pečlivě...
Vynikající, kvalitní kečup s vysokým podílem rajčat.Vyrobeno z na slunci vyzrálých rajčat. Obsah odpovídá zhruba 24 –...
Velice oblíbený německý curry kečup - ostrý. SLOŽENÍ: rajčatová šťáva, cukr, dextróza, jedlá sůl, kari...
Kvalitní německý křen. Vyznačuje se pikantní a kořeněnou chutí. Je ideální k masům, salátům a omáčkám.
Jemně vyvážená směs koření Hela Curry a extra část česneku dávají kečupu Hela česneková omáčka obzvláště aromatickou...
Kořeněný jemný kečup je v Německu velmi oblíben. A to zejména pro svoji neodolatelnou jemnou nasládlou chuť s...
Detailní popis produktu
- jemná-smetanová chuť
- vhodný k masům, salátům a jemným omáčkám
- vyrobeno z kvalitních surovin
Doplňkové parametry
Kategorie: | Omáčky, kečupy, hořčice |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Parametry: | Složení: 25% křen, řepkový olej, 22% SMETANA, voda, ocet, cukr, sůl, MLÉČNÁ BÍLKOVINA, modifikovaný škrob, SYROVÁTKA, SUŠENÉ ODSTŘEDĚNÉ MLÉKO, kyselina citrónová, kyselinu askorbová |
Množství v kartonu: | 12 |
EAN: | 4311501756843 |
Lahodný, smetanový sýr na mazání s obsahem 52% tuku. Vyznačuje se jemnou a smetanovou chutí.
V Německu nejoblíbenější a nejstarší koření Fondor. Vysoká kvalita dokázaná tím, že toto koření je ve stejném složení...
Lahodný bylinkový sýr na mazání s obsahem 52% tuku. Vyznačuje se aromatickou bylinkovou chutí.
Kvalitní německý křen. Vyznačuje se pikantní a kořeněnou chutí. Je ideální k masům, salátům a omáčkám.
v Německu nejoblíbenější a nejstarší koření Fondor. Vysoká kvalita dokázaná tím, že toto koření je ve stejném složení...
Tento bio zeleninový vývar je vyroben z těch nejlepších BIO přísad.
v Německu nejoblíbenější a nejstarší koření Fondor. Vysoká kvalita dokázaná tím, že toto koření je ve stejném složení...
Velmi kvalitní a hodnotný tučný bujón, vyráběn po několika desetiletích dle stejného a osvědčeného receptu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.